Gratis verzending in Nederland
14 dagen om te retourneren
Veilig betalen via SSL
              Aanbieding Enorme kortingen op alle assortimenten                             Aanbieding Enorme kortingen op alle assortimenten                             Aanbieding Enorme kortingen op alle assortimenten                             Aanbieding Enorme kortingen op alle assortimenten                             Aanbieding Enorme kortingen op alle assortimenten                             Aanbieding Enorme kortingen op alle assortimenten                             Aanbieding Enorme kortingen op alle assortimenten              

Retour- en terugbetalingsbeleid

Last updated: February 19, 2024

Thank you for shopping at Tv Gigant.

If, for any reason, you are not completely satisfied with a purchase, we invite you to review our policy on refunds and returns. This Return and Refund Policy has been created with the help of the Return and Refund Policy Generator.

The following terms are applicable for any products that you purchased with us.

Interpretation and Definitions

Interpretation The words of which the initial letter is capitalized have meanings defined under the following conditions. The following definitions shall have the same meaning regardless of whether they appear in singular or in plural.

Definitions For the purposes of this Return and Refund Policy:

 • Company (referred to as either “the Company”, “We”, “Us” or “Our” in this Agreement) refers to Tv Gigant.
 • Goods refer to the items offered for sale on the Service.
 • Orders mean a request by you to purchase Goods from Us.
 • Service refers to the Website.
 • Website refers to Tv Gigant, accessible from https://tv-gigant.nl/
 • You means the individual accessing or using the Service, or the company, or other legal entity on behalf of which such individual is accessing or using the Service, as applicable.
UW RECHTEN VOOR HET ANNULEREN VAN BESTELLINGEN

U heeft het recht om uw bestelling binnen 30 dagen te annuleren zonder opgave van reden.

De deadline voor het annuleren van een bestelling is 30 dagen vanaf de datum waarop u de Goederen heeft ontvangen of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het bezit van het geleverde product heeft genomen.

Om uw recht op annulering uit te oefenen, dient u ons van uw beslissing op de hoogte te stellen door middel van een duidelijke verklaring. U kunt ons informeren over uw beslissing per e-mail: [email protected]

Wij zullen u uiterlijk 14 dagen na de dag waarop wij de geretourneerde Goederen ontvangen hebben terugbetalen. Wij zullen dezelfde betaalmethode gebruiken als die u voor de bestelling heeft gebruikt, en u zult geen kosten in rekening worden gebracht voor deze terugbetaling.

VOORWAARDEN VOOR RETOURNERINGEN

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, zorg ervoor dat:

 • De Goederen zijn gekocht in de laatste 30 dagen
 • De Goederen zich in de originele verpakking bevinden

De volgende Goederen kunnen niet worden geretourneerd:

 • De levering van Goederen die volgens uw specificaties zijn gemaakt of duidelijk gepersonaliseerd zijn.
 • De levering van Goederen die vanwege hun aard niet geschikt zijn om te worden geretourneerd, snel bederven of waarvan de vervaldatum is verstreken.
 • De levering van Goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retournering en na levering zijn geopend.
 • De levering van Goederen die na levering, vanwege hun aard, onlosmakelijk zijn vermengd met andere items.

WEIGERING VAN RETOUREN EN TERUGBETALINGEN

Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen van goederen te weigeren die niet voldoen aan de bovenstaande retourvoorwaarden naar ons eigen goeddunken.

Alleen goederen die tegen de reguliere prijs zijn gekocht, kunnen worden terugbetaald. Helaas kunnen goederen die in de uitverkoop zijn niet worden terugbetaald. Deze uitsluiting is mogelijk niet van toepassing op u als dit niet is toegestaan door de toepasselijke wetgeving.

RETROURNEREN VAN GOEDEREN

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. U dient de goederen naar het volgende adres te sturen:

[email protected]

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die beschadigd zijn of verloren zijn gegaan tijdens de retourzending. Daarom raden wij een verzekerde en traceerbare verzendservice aan. Wij kunnen geen terugbetaling doen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of bewijs van ontvangst van de retourzending.

CADEAUS

Als de goederen zijn gemarkeerd als een cadeau bij aankoop en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een cadeaubon ter waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u verzonden.

Als de goederen niet als cadeau waren gemarkeerd bij aankoop, of als de gever van het cadeau de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan u te geven, zullen wij de terugbetaling naar de gever van het cadeau sturen.

Contact met ons opnemen

Address : Poortland 41,Amsterdam 1046BD ,Netherlands

Email : klantenservice@tv-gigant.nl

Phone: +31 6 20013700

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.